Julöppettider: 6 och 14 december kl. 16 - 20

Randi finns på plats och bjuder på glögg och pepparkakor!

Förutom allt annat i shopen finns nyinköpta mössor med logga och sköna tröjor också med logga.

Golfhäftet för 2018 finns naturligtvis!

Välkommen!

Julklappstips på klubben!

Passa på att handla dina julklappar hos oss.

Vi har fått hem nya logotröjor i British Lammull och Italien Merino. Medlemspriser: Lammull: 895:-, Merino 995:-

Mössor i tre olika färger med klubblogo. Medlemspris: 199:-

Lektionspaket med Philip á 30 min - köp 5 och betala för 4: 1 280:- (Ord.pris 1600:-)

Philip, ny golfchef på Gränna GK

tn johan philipEfter fem år som golfchef/pro har Joel Borefors valt att lämna sin tjänst på Gränna GK. Ny golfchef blir Philip Cooper, som redan hunnit bekanta sig med klubben under hösten då han vikarierat för Joel som varit pappaledig.

Vi är oerhört tacksamma för Joels insatser under de här åren. Han har gjort ett jättebra jobb!
Nu hälsar vi Philip välkommen och ser fram emot att fortsätta utvecklingen av Gränna GK tillsammans med honom, säger klubbens ordförande Johan Ljunggren.

Philip är född och uppvuxen i England. Han har mer än 30 års erfarenhet som golfinstruktör och har bland annat arbetat många år på Wiredaholm GK samt på A6 GK.
Med Philip får vi en mycket kompetent instruktör. Jag vill uppmana alla som vill utveckla sitt golfspel att boka lektioner hos Philip på Gränna GK under den kommande säsongen, säger Johan Ljunggren.