Resultat för välgörenhetsrangen

Välgörenhetsrangen har i år genererat totalt 26 100:-

Stort TACK till alla sponsorer och medlemmar!

/Philip Cooper Pro Gränna GK

Träna på rangen - bidra till kampen mot cancer

Din golfträning har aldrig varit viktigare. Nu kan den ge pengar till cancerfonderna.

Den som kör bil längs E4:an vid Vättern kan skymta Gränna Golfklubb. Avfarten vid Gyllene uttern leder så småningom fram till Peter Nordwalls 18-hålare som öppnade 1989.

Nästa gång du har vägarna förbi – sväng av och slå en hink på drivingrangen.
På så sätt är du nämligen med och bekämpar cancer.

Gränna GK håller på att rusta upp sitt träningsområde och har fyllt på med ny sand i övningsbunkrarna.
Drivingrangen har fått nya utslagsmattor och framför allt 12 000 nya rangebollar.
– Vår slogan är "Slå en extra hink mot cancern". Vi har gjort ett treårsavtal med riksorganisationerna för bröst- och prostatacancer som ger deras fonder 10 procent årligen av golfklubbens rangeintäkter. Så genom din egen träning och utveckling slår du även ett gäng slag i kampen mot cancer, säger Philip Cooper, golfchef och pro på Gränna GK.

CM Hellsten
SvenskGolf