Tisdagen den 13 juni spelades andra omgången i "Old Ladies Competition" på Wiredaholms fina bana. Regnet  höll sig borta och vi fick en underbar dag i Wiredaholm.  Femton damer från Gränna deltog, vilket är nytt rekord i antal deltagare! Riktigt kul att så många ställer upp! Tack alla Gränna-damer som kom och kämpade för vår klubb!

Efter två omgångar ser resultatet ut så här:

Placering Lag Deltävling 1 Deltävling 2 Resultat
1 Wiredaholm 221 223 444
2 Gränna 229 247 476
3 A6 238 242 480
4 Hook 229 253 482

Tredje omgången spelas i Gränna måndag den 14 augusti. Då är vi på hemmaplan!!!!!

Uppdrag Dk

Damkommittén verkar för att skapa social gemenskap i damgruppen och i klubben. Vi ska skapa större engagemang, ta hand om och stötta nya medlemsdamer och bidra till att behålla/öka antal damer i klubben.

Har du en idé eller ett förslag som rör damkommittén? Tveka inte att kontakta oss!