Seniorpokalens Final 20/9 2022

I en något kylig septembermorgon samlades 39 gubbar och 3 damer, förväntansfulla inför dagens slutspel.

Efter en snabb genomgång av TK, vandrade spelarna ut till respektive starthål. Tävlingen avgjordes i 2 klasser, där de 15 bästa sammanlagt efter 8 deltävlingar bildade A-klass och övriga B-klass. Tävlingen avgjordes över 18 hål , slaggolf. Det fanns även 2 närmast hål att tävla om.

Vädret blev varmare och för en del spelare värmde även spelet, medan andra var mycket nöjda och tillfredsställda när TK överraskade med dricka och godis längs banan. Speltempot flöt på som en dans och efter väl genomfört spel samlades kompatanterna på golfkrogen för gemensam lunch. Därefter förrättades prisutdelning, dels för 3:e etappen, dels för dagens tävlingar. Seniorpokalen blev en kamp mellan Åke Norberg och Göran Brandt, där Åke slutligen kunde lyfta bucklan, med endast 3 poängs marginal. Grattis Åke!!!

Dagens enskilda tävling vanns av Micael Berntsson i A-klassen och Daag Jonsson i B-klassen. Närmast hål vanns av Carl-Gustav Forssmed och Ingvar Sivert.

Vid tangentbordet Bosse TK

Comments are closed.