God Jul, Information från seniorernas tävlingskommite

Hej alla seniorgolfare, vi har nu stängt tävlingsboken för säsongen 2022. Vi har under året haft över 900 starter på våra tävlingar, där seniorpokalen varit den mest attraktiva tävlingen, Åke Norberg stod som slutlig segrare endast 1 slag före Göran Brandt, Vi har haft utbyte med såväl Hook-Tranås samt dubbelmöte med Mjölby. Vi har deltagit i Gamla Grabbar, spelat seriespel i H-60,H-70 samt H-80.

Jag har snickrat ihop ett preliminärt tävlingsprogram för 2023 , som vi kan ta del av på hemsidan. Jag har även bokat in vår-resan som kommer att gå till Skyrups GK, som ligger lite utanför Hässleholm. Datumet är spikat till 10-12 maj. Läs om resan på hemsidan och boka in Er så snart som möjligt.

Jag vill ta tillfället i akt att tacka Randi och Philip för all hjälp vi fått i samband med våra tävlingar, samt Patrik som sett till att vi haft en fantastisk bana att tillgå.

Avslutningsvis så hoppas jag, att vi såväl gamla som nya spelare syns, när säsongen drar igång och önskar alla

God Jul och ett Gott Nytt år !!!

Vid tangenterna

Bosse Svensson TK

Comments are closed.