Vi var 12 tappra måndagsgolfare som spelade 12 hål i regn, blåst och kyla. När alla kommit in började solen att skina och det var lite typiskt men vi kunde bara skratta åt det. Det var väldigt vackert när solen lyste över 1:ans hål.

En person utmärkte sig under säsongen och det var Tytte Block. Hon kammade hem både vandringspriset, dagens tävling och säsongens Eclectic samt flera andra tävlingar under säsongen.

Vi dukade fram en god planka och hade väldigt trevligt under några timmar med information och prisutdelning. Vi har haft 21 starter under säsongen och medeltalet startande har varit 12,4 personer.

Vi informerade också om att vår Pro Philip undersöker möjligheten att träna under vintersäsongen. Han återkommer om detta!

Nästa vår kommer Grännas Damsektion att bjuda in Wiredaholms damer att åka på vårresa till Isabergs GK.

Information om damsektionens medlemmar återkommer vi till!

Uppdrag damkom.

Damkommittén verkar för att skapa social gemenskap i damgruppen och i klubben. Vi ska skapa större engagemang, ta hand om och stötta nya medlemsdamer och bidra till att behålla/öka antal damer i klubben.

Har du en idé eller ett förslag som rör damkommittén? Tveka inte att kontakta oss!

E-posta damkommittén