Hemmavinsten

Grattis Johan Salenstedt till vinst i Hemmavinsten!

johan s hemmavinstGrattis Johan Salenstedt som vann Hemmavinsten´s högvinst på ca: 75,000Kr på senastedragningen. Läs mer här om Hemmavinsten!

Hemmavinsten – stöd Gränna GK´s verksamhet!
Det fungerar ungefär som en halva potten lott där vinnaren tar hem allt. Lotten kostar 100 kronor per månad i prenumeration och betalas bekvämt via autogiro.
Av lottpriset går 38 kr till föreningen, i vårt fall Gränna GK. Samtidigt som du är med i det spännande lotteriet så stödjer du också klubbens verksamhet.
Vi har även på klubben ett greenfeelotteri där man kan vinna biljetter till Skinnarebo, A6 och JGK varje månad under sommaren.

Passa på att köpa en lott idag så du kan var med i tävlingen.

Med vänlig hälsning!
Kansliet

Hemmavinsten

Välkommen att delta i Hemmavinsten - ett lotteri där du med en insats på 100:- / lott kan vinna en summa pengar vid två dragningar per månad.

Hämta dokumentet för mer information och ditt deltagande här!

Du vet väl att Hemmavinsten gynnar hela Jönköpings idrottsliv.

En lott ger din föreningen 42:-/mån. Självklart ska väl alla i Gränna GK ha en lott, eller hur?

Kom med i Hemmavinsten!

hemmavinsten logoKOM MED I "HEMMAVINSTEN"
IDROTTENS EGET LOTTERI

VARFÖR HEMMAVINSTEN?
I Jönköpings Idrottsallians (där Gränna Golfklubb ingår) finns det ett engagemang för ett välmående föreningsliv. Målet är att erbjuda idrotten de allra bästa förutsättningar utan risktagande. Det här lotteriet ger bra avkastning både till föreningar och lottköpare.
Hitills har Hemmavinsten sedan starten 2010 delat ut 5,8 miljoner till anslutna föreningar samtidigt har 95 högsta vinster delats ut. Dragning två gånger per månad. Fem vinnare från Gränna GK har vunnit högsta vinsten.

Högsta vinsten är för närvarande nästan 80 000:-

KOM MED DU OCKSÅ!