Golfens dag, Välgörenhetstävling, Fest och Livemusik den 26 maj.

Golfens Dag 09:00-13:00

Välkommen upp och prova golf alldeles gratis på Gränna GK. Vi kommer att ha öppet hus med prova-på-golf för nya golfare i alla åldrar, tävlingar och bra erbjudanden i shopen.

Alla i Gränna med omnejd – medlemmar och icke medlemmar, unga och gamla, golfare och icke golfare – är hjärtligt välkomna till oss för att testa golf, umgås, njuta av vår fina miljö och äta/fika i restaurangen.

Och du – ta med dig en kompis, för dubbelt upp är dubbelt så roligt.

Välgörenhetstävling 13:30-18:30

Kom och tävla på Gränna GK och stötta vår välgörenhetssatsning på rangen.
Tävlingen är en Bästboll och kommer att kosta 300:- pp, varav 200:- går till välgörenhet. Alla som spelar golf är välkomna att delta, också de med Hcp 37-54. Dessutom ingår en middag på kvällen med livemusik. På menyn står helstekt Fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng toppad med Västerbottenost.

Middag med prisutdelning startar c:a 19:00.

Välkomna!
Kansliet

Testa nya klubbor från Cobra!

Välkommen till Cobras demodag
Om några dagar, 28 maj klockan 15–19, kommer Cobra till oss med sin utprovningsexpert och alla sina nya klubbor. Kom förbi rangen och testa deras klubbor. Är det F8 – världens första smarta klubba – som du ska ha? Eller superlättspelade F-Max? Eller kanske de snygga nya svarta järnen TecForged Black Edition?

Boka tid för gratis utprovning eller kom förbi för att se vad årets Cobraklubbor kan göra för din golf.

Välkommen.

Testa nya klubbor från Ping

Den 23 maj kommer Pingexperten till Gränna GK för att visa och låta oss testa nya klubbor från Ping. Han är på plats på drivingrangen mellan kl. 15.00 - 19.00.

Välkomna

Träningskortet - friskvårdsbidrag

Nyhet för 2018!
Under säsongen 2018 utvecklas verksamheten på Gränna Golfklubb. En del i detta blir att Träningskortet startar upp vilket blivit väldigt populärt på många klubbar runt om i Sverige. Träningskortet kommer innebära flera möjligheter till gruppträning för våra medlemmar och det under 20 veckor av säsongen (april-september).
Under säsongen kommer det finns 1 pass i schemat per vecka vilket medför tillgång till hela 20 pass totalt. Varje pass kommer att ha ett specifikt tema som exempelvis sving, chip, bunker etc. Passen kommer även ha olika svårighetsgrad. Alla pass är 50 minuter långa.
Eftersom att alla som tecknar träningskortet ska utvecklas på bästa sätt gäller maxantal på 8 personer vid varje pass. Ett pass genomförs ej om deltagarantalet är under 2 personer. Alla pass kommer huvudsakligen ligga på måndagar kl. 18:00.

Vissa pass under säsongen kan komma att slås ihop för exempelvis föreläsningar eller annan teoretisk del och då utökas självklart även deltagarantalet.
Alla pass går att boka av de som tecknat Träningskortet 2018. En deltagare kan maximalt vara bokad på 2 pass samtidigt. Anmälan till respektive pass öppnas alltid 10 dagar före.
OBS! Antal pass kan komma att ändras beroende på antal anmälningar.
Använd dig av det nya friskvårdsbidraget så blir det en fantastisk investering i ditt golfspel!

Pris för Träningskortet inkl. rangekort med 20 uttag 2018 – 2.100 kr (värde 3,175 kr)

2 900 kr för "Prova på" - medlemskap

Vi erbjuder nya medlemmar testa att spela på Gränna Golfklubb under 2018 för endast 2 900 kr. I priset ingår lån av spelrätt och behöver du gå nybörjarkurs så bjuder vi på det. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.