christina bjork kerstin karlstrom Birgitta Norberg
Christina Sundahl
Tytte Block
Ledamot

Andra deltävlingen i "Old Ladies Competition"

Tisdagen den 13 juni spelades andra omgången i "Old Ladies Competition" på Wiredaholms fina bana. Regnet höll sig borta och vi fick en underbar dag i Wiredaholm. Femton damer från Gränna deltog, vilket är nytt rekord i antal deltagare! Riktigt kul att så många ställer upp! Tack alla Gränna-damer som kom och kämpade för vår klubb!

Efter två omgångar ser resultatet ut så här:

Placering Lag Deltävling 1 Deltävling 2 Resultat
1 Wiredaholm 221 223 444
2 Gränna 229 247 476
3 A6 238 242 480
4 Hook 229 253 482

Tredje omgången spelas i Gränna måndag den 14 augusti. Då är vi på hemmaplan!!!!!

Damgolf avslutning 8 oktober kl. 14.00

Välkommen till avslutning av damgolfen! Vi spelar 12 hål och äter en lätt måltid därefter. Vi spelar om ”Damen” och har diverse prisutdelningar. Anmäl dig senast torsdag 5 oktober kl. 12.00 via GIT.

Tredje deltävlingen i "Old Ladies Competition"

Måndag den 14 augusti spelades den tredje omgången av "Old Ladies Competition" i Gränna. Gränna golfklubb kunde inte ta emot dessa damer på ett bättre sätt. Solen sken från en absolut klarblå himmel och banan var helt fantastisk. Ett särskilt tack till banpersonalen som gjorde det möjligt för oss att få disponera hela banan när 22 tre-bollar skulle gå ut på banan samtidigt. Kul också att så många Gränna damer kommit på hur roligt det är att spela i "Old Ladies".

Fjärde och sista deltävlingen spelas torsdagen den 14 september på A6 GK. Varmt välkomna!

Kolla gärna in några mysiga bilder från måndagens tävling!

Här kommer resultaten efter tre deltävlingar:

Placering Lag Deltävling1 Deltävling 2 Deltävling 3 Totalt
1 Wiredaholm 221 223 221 665
2 Gränna 229 247 223 699
3 A6 238 242 223 703
4 Hook 229 253 240 722

Showlist data is not configured

Avslutning på måndagsgolfen 2017

Vi var 12 tappra måndagsgolfare som spelade 12 hål i regn, blåst och kyla. När alla kommit in började solen att skina och det var lite typiskt men vi kunde bara skratta åt det. Det var väldigt vackert när solen lyste över 1:ans hål.

En person utmärkte sig under säsongen och det var Tytte Block. Hon kammade hem både vandringspriset, dagens tävling och säsongens Eclectic samt flera andra tävlingar under säsongen.

Vi dukade fram en god planka och hade väldigt trevligt under några timmar med information och prisutdelning. Vi har haft 21 starter under säsongen och medeltalet startande har varit 12,4 personer.

Vi informerade också om att vår Pro Philip undersöker möjligheten att träna under vintersäsongen. Han återkommer om detta!

Nästa vår kommer Grännas Damsektion att bjuda in Wiredaholms damer att åka på vårresa till Isabergs GK.

Information om damsektionens medlemmar återkommer vi till!

Uppdrag Tävl.kom.

Tävlings- och medlemskommittén jobbar för att öka trivseln på golfklubben och för att öka antalet medlemmar och vårda desamma. Som medlem i Gränna GK ska man känna att man får något extra utöver rätten att spela på vår fina bana. Vi ansvarar för klubbens tävlingar och tävlingsprogram.

Har du något förslag eller synpunkt. Tveka inte att kontakta oss.

E-posta tävlings- och medlemskommittén