Damkommittéen

christina bjork kerstin karlstrom  elisabet be
Christina Björk Andersson
Kerstin Carlström
Sekreterare
Elisabeth Berg
Ledamot
 annika l  kristina b tytte
Annika Lagerstrand
Kristina Bååth
Tytte Block
Kassör

Vilket upptaktsmöte för damerna!

Den 12 april började golfsäsongen för grännadamerna. Sädesärlan kom med våren samtidigt som damernas upptaktsmöte ägde rum. 47 glada förväntansfulla damer hade hörsammat inbjudan och letat sig upp till golfklubben.Först lite mingel och lottförsäljning som sig bör.

Christina Björk Andersson, ordf. i damsekttionen hälsade alla välkomna. Philip vår pratglada klubbchef, inledde kvällen med information om allt som är på gång på klubben. Han erbjöd damerna ett gediget utbildningspaket i allt från hur man tar sej ur en bunker till hur man får en snygg sving. Per-Anders Gath kommer under våren att se till så vi damer kommer att bli proffs på regler. Maj månad är det som gäller och du anmälder dej till kansliet.

Kerstin Carlström informerade om damernas program för 2018 och slog ett extra slag för ”dam bjuder herre” den 18/6

Krögaren bjöd på en god ceasarsallad med gott bröd och som avslutning kaffe och en morotskaka. Mätta och belåtna var vi laddade för mannekänguppvisning. Fyra tjusiga mannekänger visade vad shopen har att erbjuda denna säsong. Randi har verkligen lyckats med att få ihop en fantastiskt fin kollektion.

Ett gediget prisbord stod till sist och väntade på att få tas i bruk. Lottdragningen avslutade kvällen.

Innan alla gick hem var det rusning till shopen. Randi hade nämligen lovat 10% på alla kläder.

Damsektionen vill tacka alla damer som kommit denna kväll och hoppas att vi ses ute på banan!

Damernas upptaktsmöte den 12 april kl 18.00

Vi startar med mingel och därefter kommer Philip och berättar om säsongen 2018.
Damkommittén presenterar nya medlemmar i kommittén och informerar om nyheter för säsongen.

Per-Anders Gath kommer och berättar om den regelkurs som kommer att starta.

Senaste nytt från golfshopen kommer också att visas.

Till självkostnadspris serverar vi en lätt måltid!

Tid för frågor givetvis!

Varmt Välkommen till säsongens uppstart!

Damkommittén

Uppdrag Tävl.kom.

Tävlings- och medlemskommittén jobbar för att öka trivseln på golfklubben och för att öka antalet medlemmar och vårda desamma. Som medlem i Gränna GK ska man känna att man får något extra utöver rätten att spela på vår fina bana. Vi ansvarar för klubbens tävlingar och tävlingsprogram.

Har du något förslag eller synpunkt. Tveka inte att kontakta oss.

E-posta tävlings- och medlemskommittén