Puma/Cobra 2-manna scramble

På söndag den 25 juni spelar vi tävlingen: Puma/Cobra. En lagtävling, 2-manna scramble. Starttid mellan kl. 09:00 - 13:00.

OBS! Lagvis anmälan, på golf.se eller kansliet

Välkomna!

Välkommen till Afterwork/Aftergolf/Pubkväll 7 juli

Fredagen den 7/7 är det äntligen dags för årets andra Afterwork/aftergolf.

Denna gång kommer det att bli en chip & puttävling med fina priser från restaurangen.

Alla som anmäler sig till tävlingen måste utföra alla moment innan kl 21:00.

Mellan 17:30-19:30 är alla välkomna hit för mat.

Såväl golfare som ickegolfare kommer där att bjudas på Pulled pork med pitabröd, sallad, BBQ-sås, vitlök & sweetchilidressing, tzatziki.

Kl: 18:30 börjar kvällen med No name band (Lennarts band) att spela.

Tävling + Buffé + 1 öl/ 1gl vin eller alkoholfritt samt underhållning 189:-

Buffé + 1 öl/ 1 gl vin eller alkoholfritt samt underhållning 139:-

Baren kommer sedan att vara öppen fram till 24:00

Ring & föranmäl senast 2/7 (tel:0390-12222)

Välkomna

Philip, ny golfchef på Gränna GK

tn johan philipEfter fem år som golfchef/pro har Joel Borefors valt att lämna sin tjänst på Gränna GK. Ny golfchef blir Philip Cooper, som redan hunnit bekanta sig med klubben under hösten då han vikarierat för Joel som varit pappaledig.

Vi är oerhört tacksamma för Joels insatser under de här åren. Han har gjort ett jättebra jobb!
Nu hälsar vi Philip välkommen och ser fram emot att fortsätta utvecklingen av Gränna GK tillsammans med honom, säger klubbens ordförande Johan Ljunggren.

Philip är född och uppvuxen i England. Han har mer än 30 års erfarenhet som golfinstruktör och har bland annat arbetat många år på Wiredaholm GK samt på A6 GK.
Med Philip får vi en mycket kompetent instruktör. Jag vill uppmana alla som vill utveckla sitt golfspel att boka lektioner hos Philip på Gränna GK under den kommande säsongen, säger Johan Ljunggren.