Tisdagen den 9 april blev en helt fantastisk kväll på Gränna golfklubb. Många glada spelsugna damer hade anammat inbjudan till upptaktsmötet. Mingel och mycket skratt inledde kvällen.

På ett humoristiskt sätt presenterade Philip träningsprogrammet, vilket lockade till många skratt. Annika talade miljö och Kerstin presenterade 2019 års spelprogram.

Krögaren bjöd på en mycket god paj samtidigt som våra tjusiga damer visar vad shopen har att erbjuda. Kvällen gick i miljöns tecken inte minst när det gällde prisbordet. Där fanns tomatplantor, fågelholkar, insektshotell, hembakat mm att välja på. Kvällen avslutades hos Randi i shopen.

Uppdrag damkom.

Damkommittén verkar för att skapa social gemenskap i damgruppen och i klubben. Vi ska skapa större engagemang, ta hand om och stötta nya medlemsdamer och bidra till att behålla/öka antal damer i klubben.

Har du en idé eller ett förslag som rör damkommittén? Tveka inte att kontakta oss!

E-posta damkommittén