Nyheter

Anmälan Seniorpokalen (SP) 2020

Hej seniorgolfare!

Första deltävlingen spelas tisdagen 20-06-16. Du anmäler dig genom att swisha 50:- till tel nr.0708-795486 och anger speldatumet 16/6 under meddelanden. Du ordnar själv med en markör/spelkamrat och bokar en starttid under dagen som passar er. Oavsett om ni är två, tre eller fyra i bollen utser ni en spelare som för allas scorer. Avstämning av scorerna görs efter varje spelat hål. Efter avslutad runda -och när bollens spelare är överens om slutresultaten -så skickar en eller alla ett SMS till 0708-795486 och meddelar resultaten. OBS att din markör nödvändigtvis inte behöver delta i spelet om SP!

Läs mer: ...

Seniorernas matchspel säsongen 2020

Anmälan

Anmälningslistan till matchspelet 2020 skulle redan varit uppsatt. Så är inte fallet p.g.av restriktioner för deltagande i golftävlingar för personer födda 1950 eller tidigare, i samband med rådande Coronoapandemi. Efter SGF´s tolkning av Folkhälsomyndighetens råd- och anvisningar har SGF beslutat att 70+ inte får delta i tävlingsverksamhet fr.o.m. 2020-03-30. Däremot är det tills vidare tillåtet att spela sällskapsrundor med generellt iakttagande av tidigare nämnda råd- och anvisningar.

Läs mer: ...

Gamla Grabbar Södra Vätterbygden Coronastoppar 3 deltävlingar.

Klubbrepresentanterna har kommit överens om att tills vidare ställa in de tre första deltävlingarna Jönköpings GK 12 maj, Wiredaholm 2 juni, A6GK10 juni.

Om situationen förändras så att detta beslut påverkas får vi återkomma. Detsamma gäller om situationen fortsätter över sommaren.

Lars Westin Gränna GK

Sammankallande GG Södra Vätterbygden