Nyheter

Seniorernas matchspel säsongen 2020

Anmälan

Anmälningslistan till matchspelet 2020 skulle redan varit uppsatt. Så är inte fallet p.g.av restriktioner för deltagande i golftävlingar för personer födda 1950 eller tidigare, i samband med rådande Coronoapandemi. Efter SGF´s tolkning av Folkhälsomyndighetens råd- och anvisningar har SGF beslutat att 70+ inte får delta i tävlingsverksamhet fr.o.m. 2020-03-30. Däremot är det tills vidare tillåtet att spela sällskapsrundor med generellt iakttagande av tidigare nämnda råd- och anvisningar.

Läs mer: ...

Gamla Grabbar Södra Vätterbygden Coronastoppar 3 deltävlingar.

Klubbrepresentanterna har kommit överens om att tills vidare ställa in de tre första deltävlingarna Jönköpings GK 12 maj, Wiredaholm 2 juni, A6GK10 juni.

Om situationen förändras så att detta beslut påverkas får vi återkomma. Detsamma gäller om situationen fortsätter över sommaren.

Lars Westin Gränna GK

Sammankallande GG Södra Vätterbygden

Matchspel / Sällskapsspel

SENIORGOLFEN TISDAGAR - SÄLLSKAPSSPEL ISTÄLLET FÖR TÄVLING.

Alla seniortävlingar är inställda. Gäller from 20200330 tills vidare. Vi följer de råd som myndigheterna meddelat samt tips från Golfförbundet hur vi på ett respektfullt sätt kan spela golf på vår hemmabana.

Läs mer: ...

Vårmöte med seniorerna 25 mars ställs in tills vidare!

I samråd med klubben och dess styrelse har jag idag beslutat att ställa in Seniorernas vårmötte. Anledningen är som ni förstår den rådande Corona-pandemin. En del ärenden på vårmötets dagordning kan därför komma att avgöras i Seniokommitténs styrelse istället. Nytt vårmötesdatum meddelas så småningom.

Lars Westin
Ordf. senioerna

Inbjudan/kallelse till vårmöte med seniorerna 25 mars kl. 17.00

Inbjudan/kallelse till vårmöte för Seniorerna på Gränna GK i klubbhuset
(Styrelsen samlas kl. 16:00.)

Vi träffas på golfklubben för att umgås, fika och ta del av vad som ska hända i seniorverksamheten säsongen 2020.
Vi avslutar med fika och deltar direkt därefter i GGK:s vårmöte kl. 18:30.
Vi vill gärna att så många som möjligt kommer, även du som tidigare inte deltagit, ni är alla hjärtligt välkomna.

Tacksam om du bekräftar med ett svarsmail, till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., att du kommer.

pdfDagordning för mötet