Ryder cup

Hej alla seniorvänner!

Nu gör vi ett nytt försök att genomföra Ryder Cup 2019! Vi inbjuder möjligheten till en ny anmälan om deltagande (OBS, tidigare anmälan gäller inte) till Ryder Cup 2019.

Tävlingen genomförs tisdagen den 10 september, MEN, du måste anmäla dig senast söndagen den 8 september kl. 14.00!!!

För tävlingskommittén/ e.u. Lennart H

Matchspel mot Mjöby 9/9 - 2019

Hej alla seniorgolfare!

Nu är det snart dags för returmöte i matchspelet mot Mjölby! Vi går ju
för vinst i år!

Måndagen den 9 september med start kl. 09.30 är det dags för matchspel
mot Mjölby. Vi träffas i Mjölby ca 1 timma före start för gemensam fika
med kaffe och fralla. Vi får information om tävlingen och presentation
av spelarna. Efter avslutad runda så äter vi lunch och får redovisning
av resultatet. Kostnaden för kalaset är 150 kr och då ingår fika på
morgonen, greenfee, vatten och banan och lunch efter avslutad runda!

Från tisdag den 13 augusti så finns anmälningslista på anslagstavlan på
klubben! Varmt välkommen!

Britt Allard
Tävlingskommittén

Hemlig resa 5/9 2019

Hej alla reslystna och nyfikna seniorer som vill följa med på en ny hemlig ALLINCLUSIVE-RESA 2019. Här får ni erbjudandet:

Resan genomförs torsdagen den 5 september 2019, d.v.s. samma dag som Adelövs Marknad går av stapeln. Men i vår ålder har nog vi, som i många år bott i närområdet, varit på tillräckligt många marknader i Adelöv. De flesta av oss minns säkert när Målle Lindberg, klädd i vit kostym, landade i helikopter och förkunnade sitt budskap i tal och sång. Det var då det! Nu vill vi ge er alla ett alternativ till Adelöv 2019 -nämligen vår populära hemliga resa! Du gör ditt eget val -Adelöv eller hemliga resan! Valet borde vara självklart!

I år startar bussen från Brunnstorpbadet i Huskvarna kl. 06.45, vidare till Kaxholmen 07.00 och Gränna 07.30. Nu förstår ju alla att vi åker öster om Vättern! Men vart åker vi? Mellan Gränna och Ödeshög kan du i bussen gissa på resmålet. Vi skickar runt en lista. Den som har rätt, får på hemresan tillbaka hälften av sin kostnad för resan (om flera gissar rätt lottar vi fram vinnaren).

Den totala kostnaden för bussresa, kaffe och fralla när vi kommer fram, en pollett till ranchen, shotgunstart, greenfee och lunch efter 18 hål är låga 350 kr för alla som deltagit minst sex gånger i seniorpokalen och/eller tisdagsgolfen, övriga betalar 500 kr. Den totala kostnaden subventioneras mer än tidigare av seniorkommitténs kassa. Avgiften för resan betalas med Swish (helst i förskott) till nr. 0706461665 eller kontant (jämna pengar) under resan.

Anmälan görs via mail eller telefon till Lennart Håkanson och Lars Sundberg. Vi vill ha anmälan senast den 25 augusti (men gärna omgående) och den skall innehålla namn, golf-ID, vilken tee du vill spela ifrån och om du har behov av golfbil. Vid val av tee gäller att den som inte fyllt, eller fyller 70 år under 2019, spelar från gul tee. Alla övriga spelar från röd tee. Dock har alla, som inte vill spela från röd tee, rätt att spela från gul tee. Det måste i så fall anges i samband med anmälan.

Efter anmälningstidens utgång den 25 augusti återkommer vi med information om praktiska detaljer. Kompletterande information kommer också att lämnas under bussresan till golfbanan. Eventuella frågor ställs till Lennart Håkansson 076–3142579 eller Lars Sundberg 070–6461665.

Välkommen med din anmälan!
Hälsningar från resekommittén, Lennart och Lars.