Nyheter

Höstresan till Borås 21-10-07

ÄNTLIGEN kunde seniorerna, efter lång väntan och längtan, genomföra en gemensam golfresa igen!

Torsdagen den 7 oktober kl. 08:00 lämnade Smålandsbussen Gränna/Jönköping med 31 sugna och förväntansfulla seniorgolfare för en resa till Borås GK och spel på deras Master Course-bana.

Efter varm dryck och en god dubbelfralla i restaurangen startade vi i dimma och dis från hål ett mellan kl. 10:30 och 11:40. Banan var inledningsvis mycket blöt efter allt regn men öppen för spel och tillåten för golfbilar. Efterhand bröt solen igenom och de sista 10 - 12 hålen kunde spelas i sol och c: a 15 graders värme.

Banan, framförallt greenerna, var i mycket gott skick. Spelet böljade upp och ner, ibland var det lite för mycket ”än slank den hit och än slank den dit”. Valdemar Johansson bemästrade svårigheterna bäst och vann singeltävlingen med 73 slag netto. På platserna två till fem placerade sig Göran Blomqvist, Kerstin Wallgren, Göran Brandt och Ingvar Siverth -alla med 76 slag netto. I lagtävlingen vann lag Göran Blomqvist, Lars-Erik Wiik, Göran Brandt och Bengt Nilsson före lag Åke Norberg, Valdemar Johanson, Lennart Håkanson och Christina Björck-Andersson.

Efter en sen men mycket god lunch och prisutdelning påbörjades hemresan med mätta, trötta och nöjda resenärer kl. 17:00.

Årets segrare i Seniorpokalen!

calle vinnare 21

          Calle Forssmed