Svensk Golf Garmin Tour 2022

Svensk Golf Garmin Tour 2022

Inbjudan

Rolig lagtävling i spelformen Texas Scramble fyrmannalag slagtävling netto med mycket attraktivt prisbord. Tävlingen är en deltävling i en större tävlingsturné. Det segrande laget i varje startomgång kvalificerar sig till semifinal som spelas på Lannalodge den 16-17 september 2022. I vinsten ingår golfspel under 1 dag, 1 middag, samt övernattning med frukost på Lannalodge. I varje deltävling står dessutom fler fina priser från våra partners på spel.

Av de 28 deltagande lagen i semifinalen kvalificerar sig de fyra högst placerade lagen (16 pers) till final som spelas på Montado, Portugal 20-23 november 2022.

Information och tävlingsbestämmelser gällande Svensk Golf Garmin Tour hittar du på

https://www.svenskgolf.se/event/svensk-golf-garmin-tour/

Krav på deltagare

Ett lag måste bestå av fyra spelare för att få delta. Följande krav ställs på lagmedlemmarna:

Medlemskap

Alla lagmedlemmar måste vara aktiva medlemmar i en golfklubb.

Ålder Minst två lagmedlemmar måste vara 18 år eller äldre vid eventuellt deltagande på finaldagen. Lagmedlem som är under 18 år måste ha målsmans godkännande för att få delta i semifinal och final.

Handicap

Handicapgränsen är 54 och högsta handicap som får tillgodoräknas är 36,0.

Övrigt

En spelare kan delta i flera kvaltävlingar. Om hen spelar två kval under samma dag behöver laget till 75 % vara utbytt. Ett helt lag kan endast delta på en kvaltävling per dag. En spelare kan bara vara lagmedlem i ett lag i semifinalen. Om en spelare skulle kvalificera sig till semifinal med fler än ett lag måste spelaren välja vilket lag hon/han ska delta med i semifinalen.

Shotgun start kl. 8.00 och kl. 13.30 (om ingen annan starttid bestämts i samråd med Svensk Golf)

Startavgift: 1000 kr (250 kr/person) + GK greenfeeavgift (ej medlem)

Gemensam samling sker 30 minuter före start