Svensk Golf Garmin Tour 2022

Inbjudan

Rolig lagtävling i spelformen Texas Scramble fyrmannalag slagtävling netto med mycket attraktivt prisbord. Tävlingen är en deltävling i en större tävlingsturné. Det segrande laget i varje startomgång kvalificerar sig till semifinal som spelas på Lannalodge den 16-17 september 2022. I vinsten ingår golfspel under 1 dag, 1 middag, samt övernattning med frukost på Lannalodge. I varje deltävling står dessutom fler fina priser från våra partners på spel.

Av de 28 deltagande lagen i semifinalen kvalificerar sig de fyra högst placerade lagen (16 pers) till final som spelas på Montado, Portugal 20-23 november 2022.

Information och tävlingsbestämmelser gällande Svensk Golf Garmin Tour hittar du på

Krav på deltagare

Ett lag måste bestå av fyra spelare för att få delta. Följande krav ställs på lagmedlemmarna:

Alla lagmedlemmar måste vara aktiva medlemmar i en golfklubb.

Ålder Minst två lagmedlemmar måste vara 18 år eller äldre vid eventuellt deltagande på finaldagen. Lagmedlem som är under 18 år måste ha målsmans godkännande för att få delta i semifinal och final.

Handicap

Handicapgränsen är 54 och högsta handicap som får tillgodoräknas är 36,0.

Övrigt

En spelare kan delta i flera kvaltävlingar. Om hen spelar två kval under samma dag behöver laget till 75 % vara utbytt. Ett helt lag kan endast delta på en kvaltävling per dag. En spelare kan bara vara lagmedlem i ett lag i semifinalen. Om en spelare skulle kvalificera sig till semifinal med fler än ett lag måste spelaren välja vilket lag hon/han ska delta med i semifinalen.

Shotgun start kl. 8.00 och kl. 13.30 (om ingen annan starttid bestämts i samråd med Svensk Golf)

Startavgift: 1000 kr (250 kr/person) + GK greenfeeavgift (ej medlem)

Gemensam samling sker 30 minuter före start