Sommarerbjudande från Gränna GK

Hej alla medlemmar!

Hoppas du fått en fin start på golfsäsongen och redan har fått uppleva den där härliga känslan när klubban träffar bollen helt rätt – utan att du behöver anstränga dig det minsta lilla. 

Nästa dag kanske du undrade vad du gjorde i går, som du plötsligt inte kan göra i dag. Eller tvärt om! Golfen är ju lite besynnerlig på så sätt. 

Som tur är finns det lösningar på allt. Och i sommar har vi fem riktigt fina erbjudanden till alla medlemmar i Gränna GK som vill göra sitt golfspel ännu roligare:

Sommarerbjudande #1

Slå fler bollar på rangen! 

Ladda ditt rangekort på kansliet med 500 kronor senat 31 juli så får du bollar för ett värde av 650 kronor. Dessutom är vår drivingrange en välgörenhetsrange, där 10% av intäkterna går till Prostata- och Bröstcancerfonden. Du blir en bättre golfare samtidigt som vi hjälps åt i kampen mot cancern.

Sommarerbjudande #2

Boka lektioner med Philip!

Vi har lyckan att ha en verkligt duktig och erfaren pro i klubben. Philip hjälper dig när du fastnat i utvecklingen eller behöver hjälp att finslipa på detaljerna för att kunna lyfta spelet till nya nivåer. 

Boka ett förmånligt lektionspaket med fem lektioner där du bara betalar för fyra! Eller boka enstaka privatlektioner för dig själv,  tillsammans med din partner, i sällskap med hela familjen eller med kompisgänget. Du får 10% rabatt på enstaka lektioner om du bokar senast 31 juli. (Mer info om lektioner och kurser hittar du på vår hemsida.) 

Sommarerbjudande #3

Spela med rätt klubbor! 

I början av juli har vi en demodag:

Ping – Måndag 2022-07-04, Kl 14.00 – 18.00 

Passa på att titta och känna på nyheterna med experthjälp från respektive företag. Beställer du nya klubbor på demodagarna får du 10 % rabatt på hela köpet. 

Kontakta Kansliet för bokning av tid. 

Sommarerbjudande #4 

Gå bekvämt på banan!

För att du ska orka hela golfrundan är det viktigt att ha riktigt bra skor och en funktionell bag där du kan få med dig allt som behövs för spel i varierande väder och olika omständigheter, till exempel under en tävling. 

Besök vår klubbshop! Just nu lämnar vi 20% rabatt på alla skor från Puma och alla bagar och putters från Cobra! Dessutom är det 20% sommar-rea på kläder. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Sommarerbjudande #5
I år är det 150-årsjubileum för British Open! Det firar vi i Gränna GK med att erbjuda våra medlemmar möjlighet att köpa The Opens specialframtagna Titleist Pro V1-bollar. Bollarna kostar 299 kr för ett 6-pack och finns i en begränsad upplaga. 

Alla som köper jubileumsbollarna i vår shop deltar i utlottningen av en exklusiv The Open-ryggsäck! 

Trevlig golf-sommar! 

Önskar Gränna GK

Comments are closed.