Vill du göra en insats?

Som ni vet har vi ett duktigt och hårt arbetande ban-team som alltid gör sitt bästa för att hålla banan på Gränna GK i toppskick. Även den här säsongen har vi fått mycket beröm från gästspelare och tävlingsdeltagare som imponeras av vår välskötta bana. 

I sommar har arbetssituationen blivit rätt ansträngd eftersom vi saknar en mekaniker/banarbetare. Förhoppningsvis kan vi hitta en lämplig person att anställa under hösten. (Känner du någon som kan vara rätt person för detta jobb, tveka inte att tipsa vår head-greenkeeper Patrik!)    

Fram tills personalstyrkan är fulltalig löser vi akuta mekanikeruppdrag med inköpta tjänster och tar hjälp av några rutinerade medlemmar i det löpande banarbetet. 

Det finns dock ett antal enklare, men lite tidsödande arbetsuppgifter på banan som riskerar att bli ogjorda med denna ofrivilligt tajta bemanning. Sysslor som de flesta av oss klarar att utföra, utan tidigare erfarenhet av arbete på en golfbana, om vi bara kan tänka oss att bidra med några timmar av vår tid. 

Vi har redan en ideell arbetsstyrka som regelbundet sköter bollplockning och klippning på rangen, bunkerkrattning, vältning av greener m.m. Nu hoppas vi kunna utöka med några ytterligare frivilliga krafter. 

Känner du dig redo att kavla upp ärmarna och ge dig ut på banan nån gång ibland, utan dina klubbor, och hjälpa till att upprätthålla den höga standarden på vår anläggning? 

Skicka ett mejl med namn och kontaktuppgifter till banan@grannagk.se. Skriv ”Medlemsinsats på banan” i ämnesraden. Ange gärna vilka veckodagar och tider du har möjlighet att stå till förfogande. 

Tack för ditt engagemang i Gränna GK! 

Hälsningar från ordförande, 

Carina

Comments are closed.