Medlemskap och spelrätter

Gränna GK tillämpar medlemskap på olika nivåer för att tillgodose olika personers önskemål när det gäller t.ex. tider för spel och antal rundor per år.

Klubben hanterar också Spelrätter. På denna sida finns länkar till dokument som beskriver regler/kostnad för medlemskap och regler för spelrätter.

Vi värnar speciellt om våra knattar och juniorer med mycket attraktiva medlemsavgifter.

Medlemskap – Rabatter

Som medlem i klubben har du tillgång till alla våra faciliteter. Dessutom har du följande rabatter:

• Rabatt på rangebollar då du använder rangekortet
  • Rabatt på golfbilar
  • Rabatt i shopen
  • Rabatt på greenfee för medlemsgäster

Erbjudande från grannklubbar

Som medlem (gäller XXL- och XL-medlemskap) erbjuds du också reducerad greenfee på ett antal klubbar i närområdet. Dessa klubbar är:

I formulären till vänster kan du ansöka om medlemskap. Detta går även bra att göra direkt i Kansliet.