I rådande situation har klubbarna i Golfköping gemensamt bestämt att vi inte kan genomföra tävlingen Golfköpingsmästaren 2020. Det känns naturligtvis tråkigt då vi är Sveriges största golftävling med över 6 000 starter förra året.

Vi hoppas att du har förståelse för detta och istället för tävling erbjuder vi ett kanonupplägg där du får möjlighet att spela sällskapsgolf till ett bra pris i sommar. För 250 kronor kan du spela under följande veckor på de olika Golfköpingsklubbarna:

Vecka 23 - Skinnarebo & Gränna
Vecka 24 - Skinnarebo & Götaström
Vecka 25 - Götaström & Ryfors
Vecka 26 - Ryfors & Wiredaholm
Vecka 27 - Wiredaholm & Hook
Vecka 28 - Hook & Jönköpings GK
Vecka 29 - Jönköpings GK & Sand
Vecka 30 - Sand & A6
Vecka 31 - A6 & Gränna

Ta chansen att skapa din egen Golfköpingstour med kompisarna, familjen eller din partner! Vi inom golfen är lyckligt lottade att vi över huvud taget kan utöva vår idrott, till skillnad från många andra. Men med inställda evenemang och sviktande greenfee-intäkter pga minskat resande behöver vi få in mer pengar till klubbarna. Att spela Golfköping 2020 är både ett sätt att få varierande, spännande och roliga golfupplevelser men också ett sätt att stötta klubbarna!

PS. Vi kommer även att ge dig som spelar mycket något extra, spela på minst sju av klubbarna och du kvalar in till en stor tävling på våren 2021 som inleder nästa års golfsäsong. Stort prisbord väntar - missa inte det!

För mer info gå in på www.golfkopingsmastaren.com

Eller facebook: https://www.facebook.com/golfkoping01/