Faciliteter

Klubbhus

Vårt klubbhus som byggdes 2004 erbjuder restaurang, kansli, shop och omklädningsrum. Huset har ingen baksida utan endast två framsidor. En mot parkeringen, för främst den hungrige, samt på andra sidan spelaringången som riktar sig mot banan.

Kiosk

Mellan hål 8 och 9 finns våran Kiosk med mackor, kaffe, korv m.m. Betalning sker med Swish.

Övningsbana

Utanför klubbhuset finns ett puttingområde och intill drivingrangen en träningsbunker. Intill dessa områden finns även ytor för närspelsträning.

Ca 800 meter söder om klubbhuset finns ett övningsområde med tre håll (85 – 110 meter) och några bunkrar.

På övningsbanan går bra att träna utan grönt kort.

Grenna Golfkrog

I klubbens restaurang serveras det dagens rätt mellan 11.00 – 14.30, men det finns naturligtvis även en á la carte meny. Vi har också öl- och vinrättigheter.

Öppettider: 8-17 varje dag

Golfklubbor

Helset från Cobra. Både höger och vänster finns att tillgå.

Golfvagnar

Det finns ett 20-tal enklare vagnar för uthyrning.

Övriga faciliteter

Padelbana & tennis finns ca 200 m från ställplatserna, dessa bokas via Matchi – Västanå Slott.

Golfbilar

Klubben har 12 bilar för uthyrning. Dom står under tak för att vara torra och fina när du hämtar dom.

Drivingrange

Vi har tillgång till 16 utslagsplatser varav 8 är under tak. Bollmaskinen är ny sedan 2021 och mattorna sedan 2020.

Vår slogan är ”Slå en extra hink mot cancern”.

Vi har avtal med riksorganisationerna för bröst- och prostatacancer som årligen ger deras fonder 10 procent av klubbens rangeintäkter. 2021 gav detta 42 500 kr till bekämpning av cancer. Genom din egen träning och utveckling hjälper du andra människor.

Välkommen som Golfcampare till Gränna Golfklubb!
Vi har totalt 8 st uppställningsplatser med tillgång till el för husbil & husvagn, dessa bokar du via länken till höger – du betalar i samband med att du bokar din ställplats.

6 av våra uppställningsplatser är belägna intill golfklubbens asfalterade parkering, i nära anslutningen till klubbhuset och övriga faciliteter. De andra 2 uppställningsplatserna är belägna längs vägen intill hål 12 och har toalett strax intill. Alla platser har tillgång till el.

• Incheckning sker fr.o.m. kl 14.00
  • Utcheckning sker senast kl 13.00

I mån av plats kan in- och utcheckning ske när som helst på dagen.

Ankomst skall anmälas till kansliet, sker ankomst när golfklubben är obemannad – vänligen checka in dagen efter eller på avresedagen.

Som golfcampinggäst har du tillgång till omklädningsrum & dusch som ligger beläget i klubbhuset & är öppet 05.45 – 22.30. Handdukar finns att tillgå för samtliga våra gäster, dessa finner du i duschdelen inne i omklädningsrummet. För de två ställplatserna som är belägna vid ladugården intill hål 12 finns det en toalett alldeles bredvid, denna är tillgänglig dygnet runt.