Vi har överenskommelser med flera hotell. Priserna varierar mellan hotellen men är attraktiva i samtliga fall. Ni bokar övernattning och starttid direkt med respektive hotell

vastana slottVästanå Slott

I direkt anslutning till banan finns Västanå Slott med 42 bäddar. Telefon 0390-107 00. Paketerbjudande med boende på Västanå Slott, äta gott och spela på Gränna GK.

Gyllene UtternGyllene Uttern

Vid E4:an strax intill Gränna Golfklubb finns Gyllene Uttern med hotell och stugby. Telefon 0390-108 00. Paketerbjudande med boende på Gyllene Uttern och spela på Gränna GK.

storahotelletElite Stora Hotellet

För Er som vill bo i Jönköping kan vi rekommendera det anrika Stora Hotellet. Telefon 036-10 00 00. Paketerbjudande med boende på Elite Stora Hotellet och spela på Gränna GK och övriga golfköpingsklubbar.

motell vatterledenMotell Vätterleden

Boende utmed E4:an mellan Gränna och Husqvarna, cirka 10 min ifrån golfbanan. Billigt alternativ vid större golfgäng, ring 036-522 30

amaliashus ext 400Hotel Amalias Hus

Bo i genuin 1700-tals miljö i centrala Gränna. Bo, relaxa, konferera eller spela golf.

golfunlimited klubbGolf Unlimited

Hos oss i Sveriges bästa golfstad får du golfupplevelser av högsta klass.

Välkommen att utmana våra nio golfbanor, de bjuder alla på sitt eget unika golfäventyr allt från anrika klassiker till moderna storverk. Du får det inte mer varierande som golfare! Golfköping kan stoltsera med ett unikt golfpaket, GolfUnlimited!

Slopetabeller

Damer