Medlemsskap

Ordinarie medlemsavgifter 2017

Kategori Avgift/år

• Senior A: 4.995:-
      • Förutsätter innehav av personligt spelrättsbevis.
    • Senior B: 3.700:-
      • Förutsätter innehav av personligt spelrättsbevis. Spelrätten begränsas till måndag-torsdag varje vecka under året samt alla fredagar efter kl.15.00, då banan är öppen. För spel under all övrig tid betalas ordinarie greenfee.
    • Guldsenior: 8.000:-
      • För den medlem som önskar ytterligare mervärden och vill stödja klubben lite extra. Inkluderar fria rangebollar, 4 st lektioner med klubbens pro, inbjudan till sponsortävlingen med efterföljande middag. 1 st lott i Hemmavinsten under 12 månader samt fem greenfeebiljetter som gäller alla dagar i veckan. Förutsätter innehav av personligt spelrättsbevis.
    • Distansmedlemskap: 3.500:-
      • Förutsätter innehav av personligt spelrättsbevis. Erbjuds folkbokförda utanför en 8-milsradie från Gränna GK. Fritt spel alla dagar.
    • Greenfeemedlemskap: 1.800:-
      • Förutsätter innehav av personligt spelrätträttsbevis. Inkluderar Tre greenfeebiljetter. För spel därutöver på Gränna GK gäller regler för s.k. Golfköpingsreglerna.
    • Studerande/ungdom 22 till 26 år: 2.600:-
    • Äldre junior 16 till 21 år: 1.300:-
    • Yngre junior 13 till 15 år: 600:-
    • Knatte 0-12 år: 0:-
    • Passiv medlem: 700:-
      • Förutsätter innehav av personligt spelrättsbevis. Spelrätten aktiveras när ordinarie medlemsavgift betalas.
      • Passiva medlemmar från 2013 och tidigare erbjuds ett förmånlig uppgraderingspaket enligt nedanstående modell, innebärande årsavgift enligt följande:

Uppgradering till Senior A och Senior B:
        År 1: 60% av gällande årsavgift
        År 2: 80% av gällande årsavgift
        År 3: 100% av gällande årsavgift
    • Prova-på-medlemskap: 2900:-
      • ”Första års medlemmar” erbjuds samma villkor som i uppgraderingspaketet för passiv medlem, med kompletteringen att Gränna GK lånar ut en spelrätt under de första två åren och att spelrätten tillfaller medlemmen det tredje året.
    • Dubbelt medlemskap, årsavgift
      • Avgiften är 60 % av gällande årsavgift för Senior A, till dig som är medlem i annan golfklubb med en årsavgift om minst 4 000 kr och är ansluten till Svenska Golfförbundet. Det dubbla medlemskapet innehåller medlemsavgift, ger tillgång till samtliga medlemsförmåner och rätt att delta i alla klubbtävlingar. Däremot ges innehavaren bara rätt att representera en av klubbarna i seriespel och distriktstävlingar.
    • Åkta makar och sambos, årsavgift
      • Avser äkta makar/sambos med barn under 6 år. Person ett betalar årsavgift som Senior A med fn 4 995 kr och person två betalar årsavgift som greenfeemedlem med fn 1 800 kr i årsavgift och får förmånen som Senior A. Förutsätter innehav av personlig spelrätt.

OBS! Om du väljer att vara passiv medlem och senare under säsongen vill ändra till fullt medlemsskap, får du tillgodoräkna dig avgften för passiv medlem!

Generella regler

Du kan välja att dela upp din betalning via autogiro på 12 månader, ta kontakt med kansliet för mer info.

Möjlighet att dela upp årsavgiften på sex eller tolv månadsbetalningar finns genom Golfkortet med anslutning till Master Card.

För ytterligare information kontakta kansliet, telefon 0390-10030 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.