pdfMatchspel 2022

Hej alla matchspelare som är anmälda i år. Övriga som får mailet kan ta det som information.Jag bifogar poolerna och matchöversikten här . Dessutom får ni matchspelsinformation. Allt anslås också på seniorernas anslagstavla i klubbhuset.

Tisdagen 24 maj kl 09.00 startar tävlingen. Lennart lägger in er i 4-bollar utifrån den pool ni tillhör. Om allt fungerar ska ni därmed få ett mail om er starttid. Det bästa och trevligaste är om ni kan hålla ihop poolen i det fortsatta spelet. Det är upp till varje pool att komma överens om nästa omgång som ni väljer själva. Går det inte att spela poolen samtidigt i 4-boll gör ni upp match för match enligt översikten.

Ring mig om det är något ni inte förstår. Läs informationen noggrant så ni ser nyheterna för årets spel.

Lycka till

Magnus Persson, för tävlingskommittén